Om mig

Jag har alltid känt mig annorlunda.. visste inte vart jag hörde hemma under uppväxten och läste av personer väldigt fort. Jag blev ofta tystad i hemmet som liten med förklaringen att "det finns inga spöken". Jag upplever det som att jag stängde ner min medialitet, eller snarare la den på vila....

 

När jag var 21 år gammal var jag i ett väldigt turbulent förhållande och medialiteten slog mig hårt i ansiktet. Jag kunde inte komma undan hur mycket jag än försökte.

Jag lärde mig att lita på min instinkt och lyckades bryta mig fri.

Efter många turbulenta år träffade jag min sambo. Vi fick en dotter som skulle öppna upp min gåva ännu mer. Vi hade ständigt besök hemma och jag försökte in i det sista förneka att det var åt andevärlden jag skulle ägna min tid. Men är det meningen vänds hela världen upp och ner. Min önskan är att jag ska kunna vägleda ER så gott jag kan och ge er en bit av min vardag.

Jag vill passa på att tacka min sambo. Det är tack vare honom gått en tvåårig medial utbildning, vart medialiteten bär mig får tiden utvisa. Jag är säker på att det finns en speciell plan för oss alla...

 

Lev i nuet, acceptera det du inte kan förändra och ha modet att stå upp för det du tycker!


"Har precis kommit från Jessicas Mediala och fått en regndroppsmassage. Just nu har jag inte ont i ryggen som jag haft de senaste 1½ åren. Kan varmt rekomendera detta, en fantastisk upplevelse och välbefinnande! "

                                                                                                                                           /Maria