Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en mycket kraftfull form av aromaterapi. I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet.

Regndroppstekniken utvecklades av naturläkaren Gary Young på 1980-talet och bygger mycket på informationen han fått från indianerna.

Indianhövdingen i byn berättade om hur man i generationer har använt sig av en metod att hela kroppen från obalanser och sjukdomar genom fjäderlätta strykningar längs ryggraden. Denna gamla indianska tradition lade grunden till Gary Youngs utformning och utveckling av Regndroppstekniken. Denna teknik är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med oljor för en helande effekt.

Gary Young har i decennier ägnat sig åt att koncentrera och bevara de organiskt odlade växternas inneboende läkekraft genom en varsam, kemikaliefri destilleringsprocess med mycket lågt tryck, låg temperatur och under lång tid. Samtliga oljor är testade och bevisat rena, grad A terapeutiska oljor, utan tillsatser av kemikalier eller andra syntetiska produkter.

Oljorna kan användas på en mängd olika sätt, som kosttillskott  med bevisat starka antibakteriella antivirus och antimögelegenskaper eller direkt på huden mot diverse hälsoproblem.

I den enkla, men effektiva behandlingsformen Regndroppsteknik görs behandlingen via fötterna, ryggen och andningen. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Immunförsvaret stärks. Denna behandling har också en normaliserande effekt på kroppens olika funktioner som t ex blodtryck, ämnesomsättning och hormonbalans.

Behandlingen tar ca 60 minuter.

De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa oönskade bakterier och virus. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via doftsinnet, är Regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Varje olja har sin egen frekvens som jobbar sig in i kroppen, behandlingen avslutas med en värmeinpackning som skjutsar in oljorna i kroppen som då sammarbetar med kroppens celler i att stärka hälsan både psykiskt och fysiskt.


Välkommen att boka en tid just för dig <3