tips, råd och övrig info

Har du fått tag på vit salvia och vill rena ditt hus? Här har jag lagt upp lite information och råd om hur jag brukar göra.

 

Vit salvia nvänds för att ta bort negativa energier, för att rena hus etc.

Anses vara den effektivaste salvian för att rena människor, saker och platser från negativa energier.

När du använder en salviabunt så tänder du änden på bunten med en tändsticka eller ett ljus och släcker sedan lågan. Salvian ska ryka, inte brinna. Fläkta röken med hjälp av handen eller en fjäder. När du renat klart, släck salvian med hjälp av lite vatten. Du kan du använda salvian hur ofta du vill. Du kan rena dig själv eller andra. Börja med framsidan av kroppen. Rör salviabunten fram och tillbaka genom auran. Börja vid fötterna och arbeta sedan uppåt. När du når huvudet, rör du sedan salvian nedför baksidan av kroppen. Ibland är det en god idé att ägna särskild uppmärksamhet åt hjärtområdet, blockerade områden eller områden där det finns fysisk eller själslig smärta. Det finns egentligen inget rätt eller fel sätt att rena på. En del börjar vid hjärtat och andra renar uppifrån och ner. Huvudsaken är att du gör det med respekt och omtanke.

 

När ett rum ska renas, så bär den tända salviabunten medsols runt rummet och var noga med att rena i hörn och bakom dörrar. Kom ihåg när du renar, att du ber de heliga växternas andar om hjälp och visar deras helande kraft vederbörlig respekt. Använd inte salvia när spädbarn, gravida kvinnor eller människor med andningsproblem är i rummet.

Lycka till!

Sundsvalls Nyheter 2014