Tjänster

 
 
Är healing någonting för dig?
Hos mig kan du få andlig healing. Jag kopplar upp mig mot andevärlden för att ge dig så mycket energi som just du ska ha.  Jag kontrollerar dina energier via min pendel och balanserar dessa om andevärlden visar att jag ska göra det. 
Jag utför inga mirakel, detta är endast ett komplement och ersätter inte läkarvård. Är du under behandlig eller misstänker du cancer eller andra sjukdomar som omfattas  av smittskyddslagen ber jag dig att kontakta sjukvården istället.
  

Jag gör läggningar i Ärkeänglarnas orakelkort . Är du intresserad av detta bokar du en tid så vi kan sitta ner tillsamman och titta på korten, alternativt så kan jag göra detta på distans och du kan befinna dig på andra sidan jordklotet.
Kontakta mig så får du mitt bankgiro. Jag ser pengarna dagen efter du gjort din betalning. När jag kan se denna ringer jag upp dig och bokar en tid med dig,detta fungerar både live via telefonen och skriftligt. Vill du ha det skriftligt så mailar du frågeställningarna till mig så svarar på mailet eller via brev (du väljer själv) och bifogar en bild på vägledningen! Vill du istället att vägledingen ska ske via telefonenså ringer du upp mig på inbokad tid. Detta kan även göras som en årsläggning.
 
Vill du ha ditt kort avläst? Kontakta mig så  tar jag emot ditt kort, inom en snar framtid får du ett mail eller brev tillbaka med din avläsning. Vid en avläsning kan jag se vart i livet du befinner dig, hur du är som person och vägleda dig så gott jag kan (det är inte säkert att jag får en kontakt med en anhörig via ditt kort men får jag det skriver jag naturligtvis ner det)
 
Hur går en privat sittning till?
När du kommer  till mig bjuder vi in  dina nära och kära från  andra sidan - andevärlden. När jag upplever att jag har en kontakt  beskriver jag den utifrån den informationen  de själva ger mig via bilder, känslor och ord. Hur mycket de vill berätta varierar från  ande till ande. När de beskrivit sig själva ber jag om ett personligt budskap till dig  och  under en sittning kommer vanligtvis 1-3 andar.
Du kan naturligtvis  ställa frågor till  andekontakten  men de kommer för att förmedla  det som de anser är viktigt för dig just nu, så det är inte säkert att du får svar på dina frågor.
Sittningen tar 30 min  och jag  vill inte ha någon som helst information om dig innan du kommer hit. 
Jag kan inte bestämma  vem eller  vilka andar som  kommer vid just det tillfället eller vad det vill förmedla.
Kom med ett öppet sinne... Det som förmedlas under sittningen är vad andevärlden anser att du behöver höra  här och nu!
Privatsittningen kan även göras på distans. Vi bokar in en tid då du ringer upp mig så  förmedlar jag det andevärlden vill berätta för dig.
 
Kan du inte riktigt bestämma dig och vill testa lite av varje? Då är vägledningspaketet perfekt för dig!
Vi börjar med att du får andlig healing - påfyllnad av positiv energi som tränger undan den negativa energin. Därefter får du medial vägledning av andevärlden. Vad tycker de att just du behöver höra just idag? Här kommer även jag att känna in dig och lyfta de känslor och tankar som poppar upp. Via ärkeängelkort kan du sedan ställa de frågor som du bär på gällande ditt liv eller kanske en arbetssituation.
 
 
Andlig kväll? Är du intresserad av det övernaturliga? Finns det någonting där som lockar dig och dina vänner som är över 18 år men även skrämmer er så ni inte riktigt törs ta steget att boka en gruppseans så är en andlig kväll perfekt för er.
Vi bokar in ca två timmar en kväll då jag kommer hem dit ni samlas ( 5-20 personer) och kan vi prata om det ni upplever eller har upplevt, vi mediterar ihop och  jag försöker så gott jag kan att svara på era funderingar om mediala utbildningar, hur allting började för mig, hur privatsittningar, seanser och healingar går till. Målet med en sådan här kväll är inte att ni ska bli vägledda eller få en andlig kontakt (det är gruppseansen ni ska boka då) utan mer få svar på era funderingar och kanske tordas öppna upp er lite mer för andevärlden... Jag kommer att ha med mig orakelkort som jag brukar använda mig av som vi kan prata kring och det och jag kommer att använda mig av er för att visa hur en läggning kan gå till.  Ni som vill får även prova på att uppleva hur en healing känns och jag brukar ha med mig mina pendlar så att ni får kontrollera era egna energier.
Andliga kvällar brukar vara en rolig och spännande gruppaktivitet! 
 

Parseans är en privatsittning för två personer. Ta med din mamma, pappa, vän eller partner och seansen hålls samtidigt för er båda.

Regndroppsmassage /regndroppstekniken är kombinationen av lätt beröring med kraften i nio olika eteriska oljor som läggs på kroppens reflexpunkter. Oljorna masseras in i kroppen och avslutas med en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser och ger ökad nervbalansering, stärker imunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum i hjärnan via luktsinnet är denna behandling välgörande mot stress, oro och sätter igång den känslomässga läkningen i kroppen. Jag masserar även hästar. Läs gärna mer under rubriken regndroppsmassage.
 
 
 
 
 
Jag har tystnadsplikt
 
 
 
 

Priser 

Andlig healing med chakrabalansering  30 min 400 kr

Kortläggning 40 min Ärkeängelkort eller årsläggning. 500 kr

Vägledningspaket (andlig healing, medial vägledning samt kortläggning ) ca 45 min kr 600 kr

Kortavläsning eller avläsning av smycke, Psykometri (gäller även djur ) 400 kr

Privat sittning 30 min 500 kr (även distans via telefon)

Andlig kväll ca 2 timmar 300 kr per person + milersättning  

Gruppseans ca 1.5 timme 300 kr per person + milersättning 

Rening av hus /plats 1000 kr + milersättning   (Vid önskan om 2 medium som renar huset tillkommer 500 kr. Jag tar då hjälp av en schaman) 

 Parseans 40 min 850 kr

 Regndroppsmassage 60min 600 kr, 30 min 400 kr

Regndroppsmassage häst 799 kr

Storseans 200 kr per person / minst 15 pers

Helgkurs i andlig utveckling del1 2000 kr, del2 2000kr

 

Vid hembesök tillkommer en milersättning på 30 kr milen.

 

 

OBS

Presentkorten kan inte lösas in mot kontanter.

Respektera gärna avbokningspolicyn, denna kan du läsa mer om längre ner.
 

Jag ger ingen vägledning eller behandlar kunder under 18 år

Jag innehar F-skattsedel

 

 

Vad är en avbokningspolicy?

"En värds avbokningspolicy är de villkor som reglerar om värden kommer att återbetala, kräva in eller inte återbetala en kund, när kunden annulerat bokningen"

Var vänlig att avboka eller omboka din bokade tid så snart du vet att du fått förhinder dock senast två timmar innan din bokade tid. Detta för att Jessicas Mediala ska kunna hinna finna en ersättare för dig eller planera om i schemat.

Bokas inte din tid av kommer denna att faktureras på hela beloppet.